TELEFOON: +31 (0) 547 333 517
#

Nieuws van Effink

NIEUW!! Vleermuisverlichting bij Effink!!

In oktober 2015 heeft Effink de eerste vleermuisverlichting in Nederland geplaatst! Dit is gebeurd op de N210 bij Bergambacht in Zuid-Holland.

De naam vleermuisverlichting zegt het al, verlichting speciaal voor vleermuizen. Verschillende ecologen zijn het met elkaar eens dat verlichting langs wegen in de weg staat voor vliegroutes van vleermuizen. Vleermuizen vliegen het liefst wanneer het donker is. De lichtmasten die langs wegen is geplaatst, heeft een bepaald soort licht wat vleermuizen afschrikt. Deze verlichting stagneert veelal de vliegroute van de vleermuizen.

Vleermuisverlichting is een klein vierkant blokje wat op de zijkanten van de weg wordt geplaatst. De lichtmasten langs de kant van de weg worden verwijderd. Op het blokje zit een klein zonnepaneeltje, wat zichzelf overdag oplaadt. Wanneer het donker wordt, gaat de verlichting vanzelf aan. Weggebruikers hebben voldoende zicht om de weg te volgen. Vleermuizen kunnen deze lichtbron niet opvangen met hun ogen. Zo verstoord deze verlichting de vliegroutes van de vleermuizen niet.

http://healthywomenlifestyle.net/cabergoline http://healthywomenlifestyle.net/letrozole

In de loop van 2016 zal er in Nederland meer vleermuisverlichting geplaatst worden. 

 

             


 

  • Effink kan meer en doet meer.

  • Voor dit project zijn nieuwe, zelfontwikkelde masten ontworpen...

  • Effink, niet alleen in Nederland maar ook ver over de grens ...

  • Effink zorgt voor tijdelijke noodverlichting door heel Nederland maar ook ...

  • 24/7 bereikbaar om uw problemen op te lossen, waar we sterk in zijn....