Circulaire masten en retrofit armaturen

Geef aluminium lichtmasten en armaturen een tweede leven!

In Nederland zijn veel armaturen van aluminium, kunststof of ijzer. Onder normale omstandigheden gaan deze levenslang mee, zonder dat hier slijtage aan ontstaat. Uiteraard is onderhoud wel van belang. Uit economisch perspectief is het zonde om deze armaturen geheel te vervangen, buitenwerk is meestal goed of vervuild. Vaak is het binnenwerk of de electronica verouderd of zijn onderdelen niet meer verkrijgbaar. Overweeg dan eens om deze armaturen door ons te laten ombouwen naar LED en te voorzien van een nieuw binnenwerk. Van A tot Z kunnen wij dit voor u in werking zetten. Dit is beter voor ons milieu en vermindert uw kosten in verbruik.

Zo is er weer een prachtig woord ontstaan: circulaire armaturen maar ook LED Retrofit. Hierbij wordt de oude gloeilamp of oude halogeen vervangen door LED.

Circulaire Lichtmasten is ook een topprodukt wat tegenwoordig beschikbaar is bij Effink. Afgeschreven en verouderde lichtmasten krijgen een verjongingskuur en zijn zo te herstellen dat ze nauwelijks van nieuwe lichtmasten te onderscheiden zijn.

Maatschappelijk én verantwoord ondernemen? Wij doen mee!!